Woodrock werkt samen met CxMobi om duurzame mobiliteit te promoten

Woodrock, het jaarlijkse gratis familiefestival in Wondelgem, is verheugd om aan te kondigen dat ze dit jaar samenwerken met CxMobi om duurzame mobiliteit te promoten. Door gebruik te maken van deze Gentse oplossing, zullen de bezoekers van Woodrock op een efficiënte en duurzame manier naar het festival kunnen komen.

Als organisatie zijn we er trots op dat Woodrock al jaren bekend staat als een van de groenste zomerfestivals in de regio. Het respecteren van het park waar we ons podium mogen opbouwen, het werken met recyclagematerialen en het maximaal beperken van afval zijn slechts enkele voorbeelden van onze duurzame aanpak. Door de samenwerking met CxMobi kunnen onze bezoekers nu ook bijdragen aan ons groene karakter.

CxMobi is een applicatie die de verschillende transportopties berekent en voor elke optie de CO2-uitstoot weergeeft. Dit stelt de bezoekers van Woodrock in staat om op een bewuste manier hun transportkeuze te maken. Bovendien geeft de app de bezoekers van het festival informatie over de vertrektijden van het openbaar vervoer om hen veilig en efficiënt naar huis te laten reizen.

“We zijn verheugd om CxMobi te verwelkomen als onze nieuwe partner. We zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking zal bijdragen aan onze groei en ontwikkeling als festival en we kijken er naar uit om onze bezoekers een nog betere ervaring te bieden”.

CxMobi is een oplossing van CuraeVia, een Gentse start-up die festivals en andere organisaties helpt om de ervaring van hun bezoekers of klanten te verbeteren. Met de app kunnen organisaties updates over hun afspraak en aanbiedingen op maat delen met klanten. Het mobiliteitsmenu in de app helpt klanten om op een duurzame manier naar hun afspraak te komen.

Woodrock vindt plaats op 25-27 augustus en is gratis toegankelijk voor alle bezoekers. Meer informatie over het festival en de duurzame mobiliteitsoplossingen is te vinden op onze website.

Meer informatie over de mobiliteitsoplossing kunt u vinden op de website van CxMobi.